Johanna

Brinner för bloggande hoppas ni vill uppfylla min dröm so follow my life. Living young wild and free.

gott nytt år

Kategori: mode

Ha ett riktigt gott år alla söta och snälla läsare

Nyårs affton

Kategori: mode

Hej bloggen!
Nu är det redan nyår, har massa nya saker att berätta om för det nya året.
Här kommer några: 
 
Årtidernas nyaste och snyggaste mode
Hiss och Diss
Min vardag eller vad jag har gjort
Vänner
 
 
Skriver till saker om jag kommer på något mer.
 
Men nu lite bilder. XD

         Föresten har jag denna mobil nu istellet för denna 
 
 

godmorgon bloggen !

Kategori: mode

 

godmorgon

Kategori: mode

27/12

Kategori: mode

Hej bloggen!
Nu är jag med Ida, vi ska ta bilder, vi får se om de kommer upp? Ida kommer fixa mig, skit snyggt, hon har en "låne" kamera som vi ska ta foton med. De kommer kanske också upp? 
 
Imorgon ska vi få gäster, det kommer bli kul. Eftersom jag har träffat de förut, så kommer det bli kul.
 
Har tänkt på en grej... vill bli modell, liksom ta bilder, ta outfits, fixa sig fin. Sån härlig känsla, Ida hjälper mig iförsig. Vi får helt enkelt se hur det blir.

bff,shopping o mycket mer

Kategori:

Har pratat med min BFF Ida o vi ska kanske vara på torsdag o det ska bli så kul. Längtar redan, vi e värkligen bff's forever.

Shoppade i söndags tror ja att de va o har 400kr kvar o de är bra för att vara jag.

I julklapp fick jag en super söt pyjamas o dwn e blå,vit o rosa.Älskar den.

Har nu oxå sett Harry Potter o den vises sten ( del 1 ). Den är bra.Men det dåliga är ju att det inte kommer ut några nya Harry Potter filmer.Men han som spelar Harry har spwlat in en annan dilm som heter,
"the woman in black" o verkar bra tror jag.

God jul

Kategori: mode

Idag är det jul,o det ska bli kul att öppna allan julklappar.<3 Va de va bara ja elr va de svårt att sova inatt? Ska va tomten iår hemma.Fast ja ska egentligen va Nisse.ses<3

god

Kategori: mode

 

julgodis

Kategori: mode

Detta är julgodiset jag bjuder på nu. O det blir ca 80 st.
ingredienser:
2 st äggvitor
2 tsk Dr. Oetker Peppermintsarom
ungefär 6 dl florsocker
Dr.Oetker hushållsfärg
100 g mörk choklad
 
1. Blanda äggvitorna o Pepparmintarom.Tillsätt lite florsocker i taget under omrörningen tills massan blir fast.
2. Dela massan i flera delar om den ska färgas i olika färger. Knåda in hushållsfärgen,mängden färg beror på hur starkt godis du vill ha.
3. Är massan för torr kan du tillsätta någon tsk vatten.Om den blir för kaddig kan du tillsätta mer florsocker.
4. Rulla massan till så runda kulor,stora som en hasselnöt. Lägg de på bakplåtspapper o platta till de så att det blir   lite ljupare i mitten
5. Smällt chokladen i vstten bad elr i mickron. Droppa chokladen i mitten där massan är ljupare. Du kan använda en tsk eller en spritspåse.
6. Vänta tills godiset stelnat o förvara godiset med bakplåtspapper mällan varje lager.
Lycka till !!! 
 

shopping freda

Kategori: mode

Idag ska vickan en kompis till mig komma o vi ska vara typ hela dan.I eftermidda ska vi shoppa lite saker.Men alla som känner mig vet att ja typ alltid shoppar slut på mina pengar.Så det ska bli as kul.Va med en kompis igår me o vi hade oxå kul.Kolla på lindex hemsidan o såg att den klänningen ja hade tänkt köpa idag kosta 299 kr så never att ja köper den.Har platta håret me en gammal platt tong men its work.
En liten bild på mig skadar alldrig.XD

Ett inlägg som NellieB vill sprida

Kategori: mode

Satt nästan hela kvällen  på nätet & läste om vad som hänt, kolla TV 4 nyheterna & SVT. Åh det jag kan säga är att det är tragskt & skrämmande. Jag har full förståelse att tjejerna som blivit uthängda är ledsna, lika stor förståelse för tjejen som nu typ bor på hemlig ort?

Jag kan verkligen se hur ”tuffa” folk är på nätet. Kolla bara mina insta bilder. Det är tjej bråk på varannan bild. Om vad? Jo…vem som kommentera först typ. Man kallar varann för fruktansvärda saker, hotar varann eller bara sprider hat. Folk lägger sig i & det blir större & större. För att ”nån” kommentera first?

Eller det blir kaos för att jag fick en bild skickad till mig från min kompis Kayla, där hon klippt bort det mesta av sig själv (mindre bra bild). Jag lägger ut den & taggar min bästis. Vissa goes maniac för att Kayla knappt syns på bilden & att jag är Ego. Vi tänker inte längre än näsan räcker. Tänkte NÅN ens tanken på att min kompis kanske inte ens ville vara me på bilden av nån anledning? Ne….bättre att kasta skit, pang här får du. Det är så lätt att ara tuff bakom sin data med hundratals mil mellan varann. Men tänkt till efter händelsen i Gbg. Vips är du inte anonym & folk reagerar, fast såklart på fel sätt.

Varför har visa sånt behov av att bråka? Fattar inte det? Bråka är det värsta jag vet. Jag svarar upp om NÅN hoppar på mig med drygheter, det anser jag har rätten till. Men att börja bråka om ex vem som kommentera först? Om du/ni nu tycker det är så fjantigt av den som komentera first…låt den liksom. Ni vet inget om just den personen, right.

Fick ett PM av en tjej som skulle be om förlåtelse till en tjej i klassen pga hon & massa andra kaxxat mot henne. Hon såg annorlunda ut & va inte som alla andra. Pga min blogg ville hon nu tänka om. Jag tyckte hon skulle hälsa 2 gånger på just den tjejen idag. Fråga om on ville hänga eller bara kanske sätta sig vid hennes bord? Det skulle hon…..

Tycker seriöst att alla borde tänka om lite. Varför bråka? Folk mister sina familjer i cancer & olyckor. Barn svälter & flyktingar kommer till Sverige utan nån mat eller boende. Seriöst…vi måste tänka till. Förtjänade just den tjejen du just skrattade åt det? Killen du hånade, förtjänade han det? Tjejen som alltid sitter ensam i matsalen, är det hennes egna fel?

Jag vet att jag e inte gud. Men jag kan med storleken på min blogg göra skillnad.

Jag tänker iallafall göra minst 2 bra saker mot 2 olika personer varje dag, med start imon (idag). Sen hoppas jag att dom 2 personerna gör det åt varsinna 2 till, allstå 4 st. Alla kan göra skillnad. Tänk om tjejen som va lite annorlunda, ful eller allmänt konstig inte kom till skolan efter jullovet ? Nåt hade hänt henne eller whatever. Visst hade du saknat den dära konstiga tjejen då. Jag hade det. Men jag hade iallafall vetat att HON va en av mina 2……

All boys & girls…detta kan vara ett av mina viktigaste inlägg. Sprid på era bloggar & börja med era 2 IDAG!

We are the world, we are the children

We are the ones who make a brighter day, so let`s start giving

There`s a choice me making, we are saving our own lifes

It`s true we make a better day

Just YOU & ME

SVENGit

Kategori: mode

Har haft scengit på elevens val o datorerna är helt CP.Har dagit foton o lagt till ljud o det var kul.Ses 

Avslöjar bloggen

Kategori: mode

Nu kan jag avslöja min nya blogg. http://johannawallins.wordpress.com är min nya blogg. Snyggare design kommer senare.Nu vet ni det o snart ska jag äta o gå ut o leka i snön. As kul. :)

Vad ska jag göra?

Kategori: mode

Sorry har inte bloggat på ett tag men har nu endå ett nytt inlägg.Bara så ni vet så ska jag byta blogg. Men denna blogg kommer att finnas kvar men det är en annan blogg som jag kommer sattsa på. Men här kommer mitt näst sista inlägg kanske på denna blogg o då ska ni välja vad jag ska göra.
 
Ska jag .....
 
Snälla hjälp mig, kommer inte på något att göra.
Komentera era saer som ni kommer på o så kommer jag skriva det fyra,(fem) bästa sakerna.
 
Puss o kram Johanna.
<3 <3 <3 <3 <3 <3

SNÖ GALEN

Kategori: mode

Typ HELA  min familj är GALNA i SNÖ.Och nu är vintern äntligen här.
Snön har ju bara smällt bort,fasst det har ju int kommit så mycket snö alls.
Nu är det typ 25 grader ute. Asså as grymt. Snön är bara bäst. Men jag är kännslig för kyla.Det suger. :(
Men inte snön, den ÄGER

Promise

Kategori:

Bloggar mer, lovar