Johanna

Brinner för bloggande hoppas ni vill uppfylla min dröm so follow my life. Living young wild and free.

Frågor

Kategori: videor

Lucia

Kategori:

Igår hade jag kör i två timmar som jag skrev. men vi va med två andra körer då oxå. De var oxå me. O då skulle vi i min kör lotta ut en Lucia, vi ar tre st som ville stå med brinnande ljus på huvudet i 45min. Jag blev Lucian för våran kör. XD Det känns faktiskt s*it bra nu i efterhand. Har kronan hemma i mitt rum.
Puss Johanna.

Ska nu från skolan

Kategori:

Nu ska jag från skolan o åka hem. Ska va med vvickisen. Vi ska sen åka till kören i TVÅ timmar. Eller ja ska va Me två timmar. As jobbigt.

love things

Kategori: mode

Har int så mycket att b erätta om utom några gamla goa minnen:
När Nellie komenterade min blogg
När jag träffade Sanna nilssen
När m in faster var på besök ( hon är designer o bor i USA)
När jag fick över 100 som kollade på min blogg
 bloggar mer sen puss

Säg förlåt

Kategori: mode

Nu har någon varit elak mot min kompis så att hon har slutat blogga. Så orättvist föör innan gillade hon att blogga. Så om du bryr dig komenteraa inlägget så kanske hon börjar blogga igen. Så säg förlåt o så kanske allt blir bra.

Lite bilder

Kategori: mode

 
Detta är lite bilder på mig.

 

twilight night

Kategori:

My är det dags att börja rysa, för nu kan man ju se den sista twilight filmen. Men den är från 15 år.Det personen kanske inte tänker på är att det finns fans under femtion,som smiter in på,bion bara för att se Breaking Dawn part 2. Jag fattar ju fansen men någonstans måste gränsen gå. Man kan ju bara köpa filmen,man behöver inte gå på bio bara för att se filmen. Det går ju lika bra att inte se den häller.

God morgon

Kategori:

Nu är er Johanna vaken o jätte trött. Vill bara sova. Men ska nog åka snart till skolan. Men det vet jag inte om jag kommer orka det. Jag var på en liten fortsättning igår till typ halv nio. Min lillasyster var med. Hon spelade blockflöjt. Asså på konsertren spelades det o sjöngs. I typ en o en halv timme. Omg vad det var jobbigt.

Varför började du blogga ?

Kategori: Allmänt

Jo den frågan har en tjej frågat mig och jag tänkte svara här.
 
Jag börja blogga för att jag kände att allt jag gör på dagarna vill jag dela med mig av. Visst inte allt såklart men det mesta. Som vardag, vänner, skola, fritid o.s.v. Har många stora blogg förebilder som NellieB, Kenza och Foki.
 
Ja jag vill bli som de, men inte för att bli känd utan för att många kanske går igenom samma saker som jag? ♥ Who knows? Kanske har ni samma intressen som jag och läser min blogg för det?
 
Men jag går igenom mycket, jag har mycket kvar och känslan att ha nått att alltid skriva ner "allt" i är så skönt! Visst finns det folk som kommer hata mig, men det beslutet har jag tagit redan när jag skaffa bloggen och det vet jag.
 
Jag har haters bara för att de tycker jag liknar Nellie Berntsson, SJUKT!!! Men jag klarar av det för jag är stark, visst kan jag bli ledsen men det är det som gör mig mänsklig.
 
Så till alla haters, Jag kan inte ändra mitt utseende och det vill jag inte heller! Tänker bara på vad hände med alla är vackra? Don't know? Jag är precis som du inombords, I have feelings you know!
 
Ärligt?tycker jag det är så himla fegt att skriva elaka saker på nätet! Slår vad om att alla haters inte skulle säga ett knyst om de träffa mig! ;) Så om du har nått att säga, säg det face 2 face
 

Svar

Kategori: Allmänt

vad skulle du gjort om nellie kom hem till dig- Sv: Jag skulle ha blivit överlycklig och ja dött :D ♥
trötnar du inte på sakerna du gör på veckan - Ibland, ibland inte? ♥
kram kan du läsa min blogg :)- Kan checka!
 

Aj

Kategori:

Stackars mig, ramlade på the gym o har ont i handlederna o på knät. Trodde först att jag hade stukat handlederna. Det smärtar i knät. Omg AJ. Kan knappt sätta mig ner.

Mitt schema

Kategori:

På måndagar har jag fiol, på torsdagar har jag the gym, på onsdagar har jag kör, på,torsdagar har jag dans o fiol, på fredagar.
har jag inget, på lördagar har jag dans, på söndagar har jag inget.
Ibland käns det som om,jag har lite mycket i veckan men det brukar funka hyfsat bra, utom igår när mamma o jag fick cykla till,fiol spelnigen.

Frågestund

Kategori: Allmänt

Nu svarar jag ärligt på alla frågor som ni vill fråga! ♥ Svarar dock på de imorgon, när jag är med Ida! Då drar vi till the gym :P Men fråga på!!! Just det videoinlägg kommer väl? ♥
 

Bästis

Kategori: Allmänt

Bästisens blogg kan ni kolla HÄR
Älskar dig!!!! ♥♥

Tjat

Kategori:

Nu kanske det här blir tjat?! Men jag får nästan 100 besökare!!! Helt sjukt! Har ju inte haft bloggen länge och ändå läser så många! Unbelievable ❤

älskar varenda en av er!!

frågor

Kategori:

Har du och Ida bråkat? sv. Gud nej!! Vi bråkar nästan aldrig och då är det mest tjafs! Vad kan jag säga? hon en DEL av mig! och så är det bara, folk fattar inte att hon är som en syster för mig. Det ägar jag inte för att, folk säger det hursom helst, utan jag menar det! ♥

ARG men det lönar sig inte

Kategori: Allmänt

Jag blir arg när folk inte tror på vad jag säger. Det gör mig arg och lite småsur.Jag vet ju bäst själv vad jag säger eller gör. Himla wannabes som tror att det vet precis alt om exakt alla, but the truth is they don't! Nån gång måste de fatta det. De vet inte allt om mig!!! Knappt ingen gör det ♥
 
Men iallafall så är jag hemma från skolan o ja det är ju skönt för vi är ju människor behöver ju vila, Menar inte att jag ska dö.Men pallar inte att va med kompisar efter skolan men ibland är jag med eller bestfriend. :) Men ibland vill väl alla va ensamma. Det vill iallafall jag. Om ni inte känner mig tillräkligt mycket så :
spelar jaf fotboll,dansar, går på Friskis (ett gym)
Det är nog allt tror jag och så har jag också varit med på friidrott men det var för TRÅKIGT ♥
.
 

Fel

Kategori:

Bara så ni vet så bloggar jag på mobilen o då kan de bli stav fel. Min mobil är lite konstig. Eller inte lite konstig. Asså bara så ni vet.

Framme

Kategori:

Nu är jag framme, dock börjar jag inte än ;) så då kan jag ha luíte skoj! Hehe ;) 
 
Men nu äter jag en liten macka, usch är ju lite petig av mig.......Jag tror inte att jag äter den...♥ Kort inlägg
 

Gårdagens outfit

Kategori: Allmänt

Nån Rihanna tröja :D
och ett par gråa jeans, passande till vädret dock ♥

Morgon

Kategori:

Jag gick upp vid 5.50, Usch vad tidigt ja -.- Ville bara sova i min himmelrika säng! Oh man vad jag älskar den sängen! 
 
Men snart är det skola, åker docck väldigt tidigt ungefär 6.15, Ni kanske undrar varför? Men om jag går upp tidigt får jag äta frukost med familjen, och det är ju mysigt ♥ Ska fixa mig lite innan skolan också, Bilder kommer kanske? ♥ ;)

Godnatt

Kategori:

Nu ska jag dejta kudden lite, den har saknat mig massor ;) ❤

Glad

Kategori:

Så himla glad kan inte beskriva med ord! Nellie Berntsson kommentera på MIN blogg.... Unbelieveble ❤ nellie om du ser det här så är du verkligen min idol, jag ser upp till dig som person! Visst kanske gör du misstag men du är stark ändå då tänker jag " wow så vill jag också vara" du är otroligt stark, du kommer komma långt i livet! ❤

Statistiken ökar!

Kategori: Allmänt

Yes, statistiken ökar....Thank you ♥ All beautiful readers

Middag

Kategori:

Nu har jag  ätit middag. Jag åt hamburgare. Den var god, gött med hamburgare så här slutaet av helgen!. Jag ville dock äta mer xD I morgon är det skola BLÄ. Fy va tråkigt, man ska bara lära sig en massa onödiga grejor! ;). Vill
va hemma hela dagar.Too cool for school ♥ No one

Hemma

Kategori:

Nu är jag hemma från min jobbiga målvaktsträning, skit jobbigt ju! ♥ nu myser jag och äter en lussebulle med russin, usch. But I'll survie ;) ♥ 

Är med BFF

Kategori: Allmänt

Idag är jag med min BFF Ida. Vi har fett kul, vi skrattar ofta åt allt.Vi har en GRYM humor! Haha, men ja ni fattar.. sån humor man har med sina goda vänner! Hon är bara så bäst, I love her.Vi har alltid kul. Vi är som små fjortisar tillsammans XD. Ärligt vi är typ som systrar, älskar mode.Vi shoppar ofta tillsammans. Dock borde vi shoppa oftare ;) När vi shoppar fjantar vi lite i provrummet o.s.v :D Men jaja det är det som gör oss just OSS. Snart ska jag ha målvakts träning, kul blir det väl. Men är fortfarande lite osäker om det kommer bli kul upp till 100%, Well who knows?Hoppas att jag får det kul då. Men men hoppas inte för mycket.......
 Då ska mitt lag FBK bjuda på fika, mums. Kanske lite onyttigt? Då får jag åka till the gym ;)

Friidrott = tråkigt

Kategori:

Är på friidrott och har jätte trist. Jag är trött o vill sova. Har lite ont i ryggen. Men har läst tråkigt. Jag vill äta chips. Men pappa vill inte att jag ska äta chips, han tycker att det.är för mycket fett.

muséet

Kategori:

Har varit på Medelhavs muséet. Under Höst lovet. Med Sara o pappa. Mamma jobbade då. Set var kul, pappa köpte mig boken "Brons dolken" och två halsband en guldig katt och ett öga.

tjo

Kategori:

Ä hoss Vvickisen. Ska snart till kören. Disskuterar lite. Vad vi gör?
Jag det är lite för pinsamt för att skriva. Haha vi har kul. Jag är jag

foko

Kategori: Allmänt

Hur kom jag på namnet foko? svar: min lillasyster sara frågade om fokiwa asså foki och då kom jag på foko.  
<3 <3 <3 <3
Varför bloggar jag? svar: vill bli kändiz. typ
<3 <3 <3 <3
Hur många bloggar har du? svar: typ sex st.
<3 <3<3 <3 
Vad vill du bli när du blir stor? svar: kanske att jag vill bli bloggerska eller författare eller na en mode affär eller ha ett mode företag på internet. 
<3 <3 <3 <3 
pinsamt i mitt liv:
1 syrran sara som ville bli städerska när hon var liten typ 5 år.
2 saker som jag får höra/vet eller när jag utsätts för pinsamheter.
 
läskigt i mitt liv:
1 mardrömmar
2 bilder
3 film klipp

hej

Kategori: Allmänt

Nu är min nya blogg här. idag i skolan vann jag över en KILLE på armbrytnig. (asså med höger)
Det är lite pinsamt att FÖRLORA mot en TJEJ. Ha ha det var. Ska till Friskis och Svättis ikväll.
Ska träffa den killen jag slog i armbrytnig. Ska reta honom. Men ska träna hårt om jag orkar. 
Sitter nu hemma käkar tuggummi och spelar dator och BLOGGAR.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.